TJOFFE SJÖGREN
& FILIP PRINTZELL

STÄDARNA SVERIGE

TJOFFE SJÖGREN
& FILIP PRINTZELL

STÄDARNA SVERIGE

TJOFFE SJÖGREN
& FILIP PRINTZELL

STÄDARNA SVERIGE AB
Entreprenörernas resa

Om entreprenörskap, drivkraft och stora drömmar

Allt började med en ung kille med stora drömmar, en tågresa och frustration över att aldrig hinna med städningen hemma. Det här är en historia om entreprenörskap, drivkraft och en stark framtidstro. Möt Tjoffe Sjögren: VD och koncernchef för Städarna Sverige AB. 22 åriga entreprenören Filip Printzell har blivit utsedd till årets unga nyföretagare i Sverige. Hör Filip dela med sig av hur det gick till när han som 19-åring fick chansen att kliva in som VD och delägare i företaget Städarnas nyetablering i Motala.
” Vi har varit Sveriges snabbast växande hemservicebolag under många år men trots detta kommer vi aldrig att vara så små som idag! ”
- Tjoffe
” Vi har skapat en fantastisk kultur med nöjda medarbetare och nästa mål på vår raketresa är att bli marknadsledande även i Mjölby och Tranås."
- Filip

Årets talare

ANDERS

BORG

ANNA FRANKZÉN

Starrin

MI

RIDELL

BOB

HANSSON

Tjoffe

Sjögren

Filip

Printzell

ARRANGÖR - TILLVÄXT MOTALA

Vi har samlat Sveriges vassaste och mest aktuella talare för en maxad dag i Östergötlands sjöstad. Allt för att du och ditt team ska kunna fylla på energidepåerna och få ny inspiration inför hösten.

Vi på Tillväxt Motala AB älskar utveckling. Det hörs ju på namnet. Därför strävar vi efter att vara Sveriges mest välkomnande näringslivsbolag. Ett bolag som levererar det du förväntar dig, men också det oväntade. Det som överraskar och inspirerar till nya idéer och möjligheter.

Välkommen till WeMeet Motala!
WeMeet Motala - Tillväxt motala